Interval de pret: 75000 € - 95000 €

Suprafata: 57 m² - 2 m²

Sibiu Rezidential va prezinta un ansamblu pozitionat in locatie premium, foarte aproape de intersectia bvd Mihai Viteazu - Calea Dumbravii mai exact in spatele Casei de Asigurari de Sanatate ( aleea Fratii Buzesti). Una dintre cele mai cautate zone.

Avantajul de necontestat al acestui imobil este reprezentat in primul rand de locatie apoi de calitate si de eficienta compartimentarii apartamentelor. Apartamentele sunt complet decomandate, au debara sau camara, balcoane spatioase iar anumite apartamente au 2 bai si 2 balcoane. 

Imobilul are regim de intaltime P+6E, blocul are lift.

In imediata apropiere se gasesc : scoli, gradinite , facultati, parcuri si locuri de joaca pentru copii, clinici medicale si numeroase farmacii, mijloace de transport in comun, statii de taxi dar si autogara Q7, banci, piata agroalimentara Rahova, Lidl, Carrefour Express, etc.

Fiecare apartament are un loc de parcare inclus in pret.

Predarea apartamentelor va avea loc in toamna – iarna 2018, la stadiul de GRI.


ansamblu-rezidential-magnlia

Oferte in ansamblu

57,2 ㎡ utili
ID: 79

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu pozitionat in locatie premium, foarte aproape de intersectia bvd Mihai Viteazu - Calea Dumbravii mai exact in spatele Casei de Asigurari de Sanatate ( aleea Fratii Buzesti). Una dintre cele mai cautate zone. Apartamentul avand 57,2 mp utili + balcon este compus din: hol, debara, baie, bucatarie cu camara, dormit...citeste mai mult

89,4 ㎡ utili
ID: 80

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu pozitionat in locatie premium, foarte aproape de intersectia bvd Mihai Viteazu - Calea Dumbravii mai exact in spatele Casei de Asigurari de Sanatate ( aleea Fratii Buzesti). Una dintre cele mai cautate zone. Apartamentul avand 89,4 mp utili + balcoane 10,9 mp este compus din: hol cu debara, 2 bai, bucatarie cu c...citeste mai mult