Interval de pret: 67000 € - 69000 €

Suprafata: 0 m² - 0 m²

Ansamblul este format din 6 case individuale cu gradina si loc de parcare. O parte din ele sunt deja locuite.

Casele au un design modern si sunt amplasate in zona Calea Cisnadiei  la o distanta de aproximativ 2 km de cartierul Ciresica, pe o strada pavata si iluminata.

Casele avand parter si etaj au 3 camere decomandate cu o suprafata utila de 99 mp si curte libera de 100 mp si sunt compuse din living de 26 mp, bucatarie de 10.5 mp, spatiu de depozitare sub scari si toaleta de serviciu prevazuta cu loc pentru cabina de dus la parter, iar la etaj doua dormitoare de 17 mp respectiv 16 mp, dressing de 5.5 mp si o baie spatioasa de aproximativ 9 mp.

Fiecare casa are loc propriu de parcare acoperit iar la intrarea in ansamblu va fi montata o bariera automata.

Casele se preda la stadiul de alb cu: centrala termica in condensatie  marca Viessmann; calorifere din otel; tamplarie PVC marca Salamander cu geam termopan in 2 foi si 7 camere; usa PVC la intrare; instalatii electrice, de gaz si sanitare functionale; pereti gletuiti; sapa elicopterizata la nivelul pardoselii, gradina amenajata.

Materialele folosite sunt de calitate Premium: caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, izolatie termica exterioara din polistiren de 10 de la Knauf, acoperis din tabla dublu faltuita, tencuieli de la Knauf, izolatie in fundatie de 5 cm.

CASELE SUNT INTABULATE!
ansamblu-rezidential-magnlia

Oferte in ansamblu